Eqona Icons - Emilia Liljegren

Eqona Icons - Emilia Liljegren

Emilia Liljegren

  • Ålder: 19 år
  • Tävlar för: Österlens Ridklubb
  • Sysselsättning: Hoppning
  • Instagram: @emilialiljegreen


Hur och när startade ditt intresse för hästar?
Jag började rida på ridskola vid 5 års ålder och blev helt förälskad i hästar. När jag var 9 år blev jag fodervärd till världens sötaste b- ponny och ett år senare köpte vi min första ponny. Sedan dess har jag alltid haft hästar. 😍

Vad är det bästa med att ha häst/hästar?
Jag tycker att den fina kontakten man får med hästarna är något alldeles speciellt 🫶 Man bygger starka band tillsammans med dem som betyder otroligt mycket. Jag inte vad jag skulle gjort utan dessa fantastiska djur ❤️

Vad är ditt mål om 5/10 år? Var är du då i din karriär?
Jag hoppas på att tävla de stora klasserna inom hoppning, såväl internationellt som nationellt. Även utöka mitt nystartade företag och ha en stor verksamhet med tävlingshästar och försäljning 🙌🏼

Sist men inte minst vilka Eqona plagg gillar du bäst?
Jag är mycket förtjust i alla House of Eqonas kläder, men skulle jag välja en särskild favorit skulle det vara ”Signature Sweatshirt” eftersom den är obeskrivligt skön och fantastiskt snygg design 🤗

Tack Emilia!

Vi på House of Eqona önskar dig all lycka till! 

Tillbaka till blogg