Eqona Icons - Lisa Nyhus

Eqona Icons - Lisa Nyhus

Lisa Nyhus
  • Ålder: 21 år
  • Tävlar för: Trollhättans sportryttare inom hoppning
  • Sysselsättning: Digitiala Medier i Trollhättan
  • Instagram: Lisanyhus
 
Hur började ditt intresse för hästar?
Jag har alltid haft hästar närvarande i mitt liv då min mamma tävlat aktivt både på ponny och stor häst. Min mormor och morfar hade även hästgård när jag föddes så jag ridit så länge jag kan minnas.
Jag började på ridskola runt 6 års ålder och därefter var jag medryttare på några olika ponnyer innan vi köpte vår första egna. När jag var 10 år fick jag min första tävlingsponny.
 
Vad är det bästa med att ha häst/ hästar?

Jag tycker det roliga med att ha häst är att de finns så mycket runt omkring man kan nörda ner sig i och inte bara när man sitter på hästen. Sen gillar jag känslan av att man aldrig är fullärd och att man alltid kan bli bättre ! Jag älskar individerna och att känna bandet mellan häst och ryttare är helt fantastiskt 🤩

Vad är ditt mål om 5/10 år? Var är du då i din karriär? 

Oj vad svårt ! Jag tror jag kommer ha lite yngre hästar som jag utbildar och kanske nån äldre vid sidan av som jag hoppar lite mer med, detta vid sidan av mitt ”vanliga jobb” som jag håller på att utbilda mig till nu ☺️

Sist men inte minst vilka Eqona plagg gillar du bäst?

Jag älskar Eqonas kvalitet och material på sina kläder och om jag ska välja ett favoritplagg är det nog ”favorit T-shirt”. Så snygg med detaljerna som slitsen på sidan och väldigt skön ! Mina hästar gillar även Eqonas schabrak med snygg passform och som ligger still och bra under sadeln 😍
Tillbaka till blogg